WG Oldenzaal gaat verkiezingen in met verkiezingskwartet: Petra, Rob, Henk en Evi

06 februari, 2022

WG Oldenzaal gaat verkiezingen in met verkiezingskwartet: Petra, Rob, Henk en Evi

Op 16 maart 2022 mag het weer! Na vier jaar mag er weer gestemd worden voor een nieuwe gemeenteraad. WG Oldenzaal (Wij Geven om Oldenzaal), al sinds 1969 dé lokale partij van Oldenzaal, gaat de verkiezingen in met maar liefst vier lijstrekkers: Petra Oude Engberink, Rob Christenhusz, Henk Winkelhuis én Evi Nijendijk.

De eerste drie hebben een ruime ervaring in de Oldenzaalse politiek. Petra zit sinds 2018 in de raad, Rob is inmiddels bezig met zijn tiende jaar als wethouder, Henk is een ‘oude bekende’ en al sinds 1998 actief voor WG Oldenzaal. Nummer 4 van het kwartet is Evi, studente politicologie, aanstormend en superenthousiast talent, met haar 22 jaar de jongste telg op de lijst. Op plek 5, 6 en 7 staan drie ervaren raadsleden: Murat Yildirim, al een aantal jaren fractievoorzitter Marijke Egbers en Ronald Wienk. Plek 8 is voor de 23-jarige Mevlid Yildirim en plek 9 is voor Erdal Kangus.

De “köj mooi help’n druk’n” plekken zijn gereserveerd voor lijstduwers Trees Vloothuis op plaats 19 en “good old” Jan Lempsink op plek 20.

Voorzitter Sander Engbers is maar wát tevreden met de lijst: “We hebben een mooie lijst met een goede balans tussen man en vrouw en ook voldoende ruimte voor jongeren. Wij Geven om álle inwoners! Niet voor niets hebben we bij ons 50-jarig bestaan in 2019 onze naam gewijzigd van Werknemers Groepering in Wij Geven om Oldenzaal. Wij zijn een politieke partij die er voor álle Oldenzalers wil zijn, zeker ook voor jongeren.”

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Bijdrage Kadernota 2025

Fractie op locatie Buitenplaats De Hulst

Raadsvergadering 17 juni 2024