Rijden op stroom voor iedereen ⚡️🚗

30 juni, 2023

Rijden op stroom voor iedereen ⚡️🚗

Zooooow, dit was me er eentje. Van 18.00 tot 23.30 met elkaar in debat, schorsen, amenderen, schorsen, amendement op een amendement.
Zorgvuldigheid boven snelheid en met respect voor de mening van de ander. Zo doen we dat in Oldenzaal.
Ons jonge raadslid Mevlid Yildirim had afgelopen maandag een prachtige maidenspeech tijdens het vragenuurtje met scherpe vragen over de integrale laadvisie (elektrische laadpalen). Wij moeten mee met de tijd, en het overgaan op ‘elektrisch’ hoort daar bij. Hier moeten we dus samen kritisch op zijn. Over kritisch gesproken, bij het onderwerp van het Zonneveldenbeleid waren we dat ook. Wij stemden volmondig in met het voorstel. Oldenzaal moet mee ontwikkelen in de groeiende energiebehoefte, zonnevelden helpen daarbij. Niets doen is geen optie voor onze toekomstige generaties.
Uiteraard moeten we ook op zoek blijven gaan naar nieuwe technieken.
WG Oldenzaal is blij met het kredietvoorstel Singelpark dat ons kansen biedt voor ontwikkelingen bij de Deurningerpoort en de Steenpoort.
En natuurlijk ondersteunden we het initiatiefvoorstel voor Flexwoningen van Solidair Oldenzaal. Ons voorstel voor een nog breder kader voor 1- en 2-persoonshuishoudens haalde het helaas (nog) niet. WG Oldenzaal laat dat zéker niet los!
Zonneveld in Vroomshoop, zeker geen doorn in het oog!

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Bijdrage Kadernota 2025

Fractie op locatie Buitenplaats De Hulst

Raadsvergadering 17 juni 2024