Erdal Kangus

Fractie

Erdal Kangus

Leeftijd: 40

Burgerlijke stand: Getrouwd, 2 kinderen

Werk: Accountmanager B2B

Vrijwilligerswerk: Vrijwilligerswerk (Integratiecommissie & SAO) Gemeente Oldenzaal

Politiek actief sinds: 2021

Fractie

Erdal Kangus

Hobby’s/interesse

Sport, muziek, fotografie, uit eten, gamen en tijd doorbrengen met de familie. Daarnaast hou ik mij op verschillende sociaal media platforms en ook waar mogelijk fysiek vooral bezig met thema’s als cultuur, politiek en gezondheid.

 

Mooiste boek, film en/of je favoriete gerecht?

Ik kan me in verschillende type genres (ondernemerschap/wetenschappelijk) boeken verdiepen, maar het liefst lees ik sport gerelateerde boeken. Ik kijk ook graag series. Verder kun je mij wakker maken voor een grote portie patat met mayo + een snack + coca cola.

 

Grootste avontuur?

Verhuizing vanuit Turkije naar Nederland. Dat was eind 1991. Ik kon het niet mooier/beter treffen waar ik toen terecht kwam, namelijk in Zuidlaren. Onze familie werd warm ontvangen door alle instanties. Ik heb toen de mooiste/leukste feestdagen als kind zijnde (Sinterklaas) mogen meevieren.

 

Waar word jij, als het om politiek gaat “onmeunig blij” van?

Ik ben “onmeunig” blij dat het winkelcentrum op De Thij en de hele omgeving er omheen is opgeknapt. Het heeft heel lang geduurd, maar het is echt heel mooi geworden.

 

Jouw grootste wens voor Oldenzaal?

Ik hoop dat we er de komende jaren voor kunnen zorgen dat er meer contacten komen binnen de wijk of in de straat. Dat jong en oud meer dan ooit elkaar op zoeken. Buurttafels, een wijkschouw, het opstellen van een “Kijk op de wijk”, één vast contactpersoon voor iedere wijk en wijk- of straatbudgetten kunnen daar een belangrijke bijdrage in leveren.

Meer weten

Andere leden

Wethouder
Raadslid
Raadslid
Wethouder
Fractiesecretaris
Raadslid
Raadslid