Anouk Zuidersma-Horsthuis

Uncategorized

Anouk Zuidersma-Horsthuis

Leeftijd: 35 jaar

Burgerlijke stand: Getrouwd met Gerben, 2 kinderen Joep en Wieke

Werk en/of vrijwilligerswerk:

– Werkzaam op het Twents Carmel College, loc. Potskampstraat

– Per 1 augustus 2022 voorzitter van de decanenkring NOT

Politiek actief: sinds 2021

Uncategorized

Anouk Zuidersma-Horsthuis

Hobby’s?

– Lezen

– Wandelen in het mooie Twente en in de bergen van Oostenrijk

– Leuke dingen ondernemen met mijn gezin

 

Mooiste boek, film en/of je favoriete gerecht?

De mooiste boeken die ik de laatste tijd gelezen heb zijn de boeken van de Zeven Zussen. Films kijken doe ik vooral met de kinderen. De live action films van de Lion King en Aladin zijn op dit moment favoriet.

 

Grootste avontuur?

Persoonlijk vind ik het leven zelf één groot avontuur. Het is een ontdekkingsreis naar jezelf, hoe je in het leven wilt staan en hoe jij je leven wilt invullen. Doe de dingen waar je energie van krijgt!

 

Waar word jij, als het om politiek gaat “onmeunig blij” van?

De afgelopen vier jaar is er veel gebeurd op het gebied van politiek en hebben we met elkaar veel gerealiseerd. Wat ik mooi vind om te zien in bijvoorbeeld de binnenstad zijn de verschillende bedrijfspanden in de stad die zijn omgebouwd tot appartementen. De realisatie van het crematorium aan de Schipleidelaan. Op het gebied van onderwijs vind ik ‘actief na school’ een fantastisch project dat na de pilot fase gaat uitbreiden van twee naar vier locaties van het Twents Carmel College.

 

Jouw grootste wens voor Oldenzaal?

Dat we met elkaar op een fijne en respectvolle wijze met elkaar blijven samenwerken en communiceren, zoals we dat ook de afgelopen vier jaar hebben gedaan. Ik wens dat wij met elkaar weer mooie dingen kunnen realiseren en dat we over vier jaar trots mogen zijn op wat wij (gemeenteraad én inwoners van Oldenzaal) voor elkaar hebben gekregen.

Meer weten

Andere leden

Wethouder
Raadslid
Raadslid
Wethouder
Fractiesecretaris
Raadslid
Raadslid