Fractie op locatie Museum De Pelgrim πŸ’›πŸ’™

28 februari, 2024

Fractie op locatie Museum De Pelgrim πŸ’›πŸ’™

Gisteravond fractie in De Pelgrim. Ontvangst met koffie en thee door Nikki Olde Monnikhof, sinds 1 januari directeur-bestuurder stichting Oldenzaalse musea en DaniΓ«lla van der Stelt, inmiddels uitgegroeid tot steunpilaar en uithangbord van Palthehuis en Pelgrim.
Rondje voorstellen begint met Nikkie. Een dik half uur later is ze klaar met haar verhaal. Nee, eigenlijk niet, maar ja, omwille van de tijd … Haha. Enthousiasme en ideeΓ«n spatten er van af.
Vervolgens kort rondje door het museum. Jan en Henk hebben er heel wat zweetdruppels inzitten. Van leeghalen Armenhuisje tot wegpakken en opruimen in nieuwe Pelgrim. De mannen zijn zichtbaar trots. En dat snappen we helemaal. De Pelgrim is een bezoek meer dan waard. Moet je mooi de tijd voor nemen en bereid zijn jezelf te ontdekken. Prachtig mooi πŸ˜‰πŸ‘πŸ»
Vervolgens het gebruikelijke politieke speelveld verkend en doorgenomen.
Kortom, het was weer een top-avond met alles drop en dran.
Ooooh ja. Nog één dingetje. We hebben in ieder geval twee sterke voorstanders voor een informeel Oldenzaals Museumplein. Wij gaan op zoek naar nog meer draagvlak. Wordt dus vervolgd πŸ’ͺ🏻

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Gast in de fractie

Bijdrage Franciscusschool 25-03-2024

Cirkels rond, meer dan 20 jaar na dato πŸ€