Druk, drukker, drukst, onmeueueunig drukst 💛💙💪🏻

01 september, 2022

Druk, drukker, drukst, onmeueueunig drukst 💛💙💪🏻

Politiek verveelt nooit, zeker de komende weken niet. Afgelopen maandag (28 augustus 2022), hebben we in de raad het eerste thema van ons raadsprogramma, de binnenstad, besproken.

En daarna gaan we helemaal los. Vier avonden per week is onze agenda gevuld met politieke forums, fractievergaderingen en bijeenkomsten waarin we de overige thema’s van ons raadsprogramma, te weten wonen, klimaat, dienstverlening, veiligheid, euregionale samenwerking, wijken, ICT, financiën en sociaal domein uitgebreid aan de orde zullen laten komen.

De druk zit op de ketel, zodat we met de begrotingsbehandeling in november een zorgvuldige afweging kunnen maken tussen alle thema’s. Dat geldt zeker ook voor de financiële consequenties van de verschillende keuzes.

Het raadsprogramma zal ons spoorboekje worden voor deze raadsperiode. Het wordt nog een enorme klus, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat het ons gaat lukken, SAMEN met de andere zes partijen. Petra verwoordde het mooi toen we begonnen: “We hebben het nog nooit gedaan. Dus we denken dat we het wel kunnen.” Bij het thema binnenstad hebben we dat bewezen.

Voor de liefhebbers hieronder het schema. Zodat u weet waar u ons kunt vinden. Over het algemeen dus op het stadhuis 😉

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Met de fractie op locatie bij Paal 12

Wg Oldenzaal fractievergadering op locatie bij Sociaal Cultureel Centrum “Willemien”!

Anouk Zuidersma Neemt Afscheid Als Raadslid