De WG doet er nog een prachtig rondje Oldenzaal in!

27 december, 2021

De WG doet er nog een prachtig rondje Oldenzaal in!

WG Oldenzaal doet er weer een rondje in.

Het virus houdt ons nog steeds in de greep. Daarom brengt WG Oldenzaal graag een lichtpuntje in deze donkere dagen. Heel veel kan of mag niet meer. Maar wandelen of fietsen, dát mag nog.

Dusssss … geen training met de volley, geen tennis, geen voetbal met je team, maar wel behoefte aan wat beweging, plús wat meer te weten komen over onze mooie stad? Ga wandelen of fietsen! WG Oldenzaal doet er daarom twee rondjes in.

Een aantal maanden geleden publiceerde WG Oldenzaal een wandelroute van ongeveer 2 kilometer in en rondom het centrum. Met wat stops en uitleg bij bezienswaardigheden een wandeling van een klein uurtje, wandelend door het Oldenzaal van nu met foto’s van het Oldenzaal van “toen”.

Nu is er een nieuw Rondje Oldenzaal, een fietsroute van ongeveer 13 kilometer, ook nu weer met foto’s van “toen” met zelfs met een kijkje in de toekomst.

De fietsroute kunt u met bijgevoegde linkjes ook met uw mobiel fietsen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

U mist dan wel een paar tussendoortjes, maar geen informatie.

De eerste wandelroute werd door Petra Oude Engberink overhandigd aan verwoed wandelaar Leo Olde Hendrikman. Gert Romeijn, voorzitter van de Roadrunners, kreeg de eerste fietsroute overhandigd door Henk Winkelhuis.

Zowel de wandel- als de fietsroute zijn ook prima te doen voor mensen die wat minder mobiel zijn.

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Gast in de fractie

Bijdrage Franciscusschool 25-03-2024

Cirkels rond, meer dan 20 jaar na dato 🍀