Anouk Zuidersma Neemt Afscheid Als Raadslid

29 maart, 2023

Anouk Zuidersma Neemt Afscheid Als Raadslid

Afgelopen maandag 27 maart heeft Anouk Zuidersma tijdens de raadsvergadering afscheid genomen als raadslid.
Haar opvolger is Jan Bekke, hij is tijdens dezelfde vergadering geïnstalleerd als nieuw raadslid.

In 2021 is Anouk aangesloten bij WG Oldenzaal als campagnecoördinator met de wens om niet in de raad te komen. Tijdens het vaststellen van de kieslijst is haar naam op een ‘veilige’ plaats gekomen; op nummer 11. Mede dankzij haar inzet werd de campagne een groot succes en won WG Oldenzaal tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 maar liefst negen zetels.
De veilige nummer 11 was ineens een stuk minder veilig! Met het voordragen van twee wethouders vanuit WG Oldenzaal, was Anouk plots toch aan zet om raadslid te worden. Zij is geïnstalleerd als raadslid op 30 mei 2022.

Anouk heeft met haar inzet in een korte tijd een mensgerichte en persoonlijke indruk achter gelaten in de gemeenteraad, maar zeker ook binnen WG Oldenzaal.
Soms komen er prachtige kansen voorbij, kansen die je langgekoesterde wens kunnen laten uitkomen. Die kans kwam bij Anouk voorbij en zij heeft die samen met haar gezin vastgepakt.
Zij maakt haar droom waar door met haar gezin te emigreren naar Oostenrijk.

Wij zijn heel blij voor haar en wensen haar en haar gezin alle goeds. Wij bedanken Anouk voor haar inzet en de fijne samenwerking.
We gaan Anouk onmeunig missen..

Bij het afscheid van een raadslid, volgt ook een welkom; Anouk is opgevolgd door Jan Bekke. Jan is met zijn grote ervaring als raadslid en met zijn kennis over velerlei dossiers een mooie aanvulling op onze fractie. Een rots in de soms weerbarstige en politieke branding. Jan heeft ondertussen ook een ruime ervaring met het afleggen van de eed en mocht die afgelopen maandag nogmaals afleggen om raadslid


te worden. Wij wensen Jan succes met het hernieuwd geïnstalleerd zijn als raadslid.

 

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Blijf op de hoogte

Meer nieuws...

Fractie op locatie Buitenplaats De Hulst

Raadsvergadering 17 juni 2024

Fractie op locatie bij Stadstheater De Bond